dimecres, 3 de juny de 2009

Dissabte 6 de Juny Fira i Festa de les Labors a Verges

Nenes, heu vist la vànova !
Aquesta nomes es una de les dues que hem pogut muntar, però hi ha més cosetes, si veniu ho veureu.
La foto la he tret del bloc de la Pilar, però la foto els hi vaig fer jo, si no les coneixíeu, són l’Angels la “profe”, i la Pilar de l’Armentera.
Encara no fa un parell de mesos que conec a la Pilar, i ens ho hem passat molt bé juntes en aquest mon del patchwork, preparant coses per la Fira.

3 comentaris:

Anna ha dit...

Una vànova molt maca i que gran !!! quina feinada que heu tingut i a sobre dos , ha quedat molt bé , felicitats per les noies mes ràpides en muntar vànoves de la comarca, aixó es tot un record.

Una abraçada , Anna

Pilar Bujaldón ha dit...

Em pensaba que et decidiries per la que hi som totes,en fí es igual, el cas es que la gent ho sàpigue, perdona per les faltes que faig, un petó , Pilar.

Mariàngels ha dit...

Hola Florin!
Dissabte, vaig anar a Verges.Va ser una visita llampeg al migdia, ja que teniem un parell de compromisos, dels que no ens vam poder escapar. Però l'escapada va ser genial, us felicito pel treball, que vau fer. Quina feinada en muntar les vànoves, quina quantitat de blocs.!
Era una hora, que havia poqueta gent, tothom debia ser a dinar, però ja vaig veure les parades, les puntaires, els tallers i l'exposició. Suposo que va ser un éxit, us felicito!
Salut!