dimarts, 2 de juny del 2009

Sal casetes


Ja tinc la primera casa venuda i com que ja tenien la cèdula d'habitabilitat, l'aigua i la llum, s'hi han instal·lat aquest cap de setmana passat.

8 comentaris:

ART TO PATCH ha dit...

T'ha quedat preciós! Jo tb m'hi vull instal.lar en una d'aquestes casetes! Per cert m'encanta la samarreta del fantasment!
Petons
Laura

Carme Torras ha dit...

Cara´m noia, però si ja gairebé estás!!jo encara no he pogut fer la 5 entrega, quina enveja, a veure si trobo un foradet, estic liada durant tres setmanes doncs dono el meu primer curs d´enconxat a maquina i tinc dos grups dos matins a la setmana durant tres setmanes, si aixó ho afegim a les classes que ja tinc durant tota la setmana no em deixen cap estoneta per poder fer els deures, m´haure d´esperar al cap de setmana. ufff, sort que ja s´acaba el curs!!!

PILAR BUJALDÓN ha dit...

Molt maco, es veu fantastic acabat , a veure si m´hi poso jo també espero aquesta semana,un petó. Pilar.

Carolina ha dit...

Te ha quedado precioso!!!

Lucía ha dit...

Te ha quedado precioso, ya solo te queda acolchar. Yo me quedé en el primer objetivo pero en cuanto tenga tiempo cojo el turbo y lo hago todo seguido. Gracias por dejar un comentario en mi blog, así te he conocido. Te pongo en mis enlaces.
Saludos

Carme Torras ha dit...

Ja!!, te pillé, ara mateix estic com tu, ho he penjat ara al blog, em falta el mini-quilt i els triangles del vol, aixó ho deixo per la setmana que ve. petonets

Fil de vint ha dit...

Ostres, ja gairebé el tens acabat! et queda genial.

Loly ha dit...

es sencillamente precioso genial