dijous, 2 de juny del 2011

Reciclatge !!!


Feia dies que hem voltava pel cap de fer un aparell per tenir els fils a mà, i ahir vaig trobar un tros de fusta, que nomes de veure-la vaig pensar que podia servir per posar fils, i avui quan he arribat a casa, el primer que he fet, és marcar la fusta, agafar la màquina de fer forats i uns pals de fusta d'aquests de pinxos, i aquí està el resultat, ara nomes faltarà una mà de pintura i algun detallet mes, en quan el tingui acabat, us l'ensenyaré.

7 comentaris:

Pilarín ha dit...

Molt bona pensada, Florin!!!! Em sembla que et copiaré la idea, perquè així els veus i els tens tots a mà i ordenadets!!!!

Petonets,
Pilarín (la del cotxe avariat, jajaja!!!)

Agnès ha dit...

M'agrada la idea, encara que jo no soc gaire de bricolatge.
Agnès

guajira83 ha dit...

Florin estas hecha una artista mira que buena idea!!! y que bien te ha quedado pues cuando este pintadito super bonitoooooo y todo ordenadito.Por cierto me alegro q hayas podido reducir el grafico que querias .Un beso seguimos en contacto .

Rosabel ha dit...

Hola molt bona idea ja veure com et queda pintadet jo de foradar res de res
fins aviat

Carme Torras ha dit...

nena!!una idea genial!, a veure si trobo un troç de fusta! una abraçada.

Helena ha dit...

Uf! Quina idea! jo que tinc tots els fils en una caixa i fa tanta mandra quan n'he de buscar un... Potser algun dia m'hi hauré de posar.... Merci per comtartir-la ;-) i fins la setmana vinent...

susiloci ha dit...

Te voy a copiar la idea porque está genial.