dilluns, 8 de juny del 2009

Fira i Festa de l'Amistat

Hola, us pensàveu que m’havia perdut, pues no, el dissabte vaig quedar molt cansada, i diumenge no vaig tenir forces per penjar rés en el blog.
Comentar que va venir molta gent a la fira, els tallers estaven plens, les que fèiem els taller, nomes varem deixar la paradeta per anar a dinar i poder veure l’exposició tota acabada, ja que a primera hora del matí, encara ens van portar coses per exposar.
Fora de les quatre gotes que van caure, allà les 12h quarts d’una i que ens va fer despenjar tots els treballs que hi havia penjats per els balcons i parets de la plaça, i els treballs fet amb els blocs de totes les participants, per sort després de dinar es varen tornar a muntar, i la fira tornava a fer goig, sense les vànoves es veia la fira despullada.
Per acabar, dir que la fira va ser tot un èxit, que estem totes molt contentes, que la fideuà estava d’alló mes bona, i gràcies a totes per la vostre participació d’una manera o d’altre.


Detall de la Vànova de l'Amistat, per cert el colibrí el vaig fer jo.

Estand de l'Associació Labors de l'Empordà.

Diferents treballs que varem confeccionar dels molts blocs que va rebre l'Associació.

Més treballs, camins de taula, quit per montar un coixí.

Vànova per llit petit al centre de la foto.


Vànova de l'Amistat sobre caballet, per si algú la volia acolxar, però va ser que no, si ho van fer, va ser ben poca cosa.
I la guanyadora de la Vànova !!!
Pilar Sunyer (Les Olives)